CERTIFIKAT ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA IZDAN OD UČILIŠTA ZA POSLOVNO UPRAVLJANJE -INSTITUT ZA MENADŽMENT

Mogućnosti koje nam se nude u strukturnim fondovima postale su predmetom znatiželje mnogih organizacija u Hrvatskoj i gotovo su dovedene na razinu mita.

Svi znamo da nas čeka velik novac, ali je pitanje zna li netko što je potrebno učiniti i o kakvim se točno projektima radi. U nedostatku službenih informacija, mudro je konzultirati dobru praksu certificiranih stručnjaka educiranih za izradu EU projekata.

Strukturni fondovi traže postepeno i strateško promišljanje projekata koji moraju biti utemeljeni na stvarnim potrebama zajednice, dokumentirani strategijama razvoja i sufinancirani od strane onoga tko ih provodi, stoga je jasno da je za njihovu provedbu potrebno imati kvalitetne ljude, javne politike i novac.

Oni koji to nemaju, mogu i dalje sanjati o projektima vrijednosti pola milijarde eura koji neće doći ni do faze izrade pred-studije izvodljivosti, ali će o njima pričati kao da će sutra krenuti s provedbom.

Zato ne morate čekati da vas nadležno ministarstvo pozove da sastavite svoju listu želja, nego već sutra možete početi s ozbiljnim i postepenim planiranjem koje će vam osigurati dugoročnu financijsku stabilnost iz reda europskog novca.

 

profortis logo transparent

P(R)OGLEDAJTE OČIMA PROFORTISA

Ne poznajemo granice i nerješene  situacije. Sposobni smo u svakom trenutku pronaći za Vas najpovoljnije rješenje ...

    SILVER