coatching

In-house trening​

​Siguran način da dobijete trening kreiran na osnovu vaših potreba In-house treninge izvodimo za timove i djelatnike unutar tvrtke. Mjesto održavanja takvih treninga je najčešće van poslovnih prostora (nije uvjet), a jedan od razloga je taj kako bi svaki sudionik dobio mogućnost biti "100% u treningu".

 

​Način rada:

Kroz in-house program treninga prvo analiziramo trenutnu situaciju i provedemo analizu potreba. Nakon detaljne analize i konzultacija, zajednički donosimo  odluku o vrsti treninga.​ Analizom potreba ćemo točno znati koja je razlika između performansi i očekivanja menadžmenta i što je razlog tog manjka? Je li to zbog nedostatka vještina ili nedostatak poticaja i motivacije?

Nemate odgovarajuće prostorije za trening?

Nema problema, preuzeti ćemo kompletnu organizaciju i nadzor događaja. Mnoge tvrtke već su uvjerene u kvalitetu naših usluga. Nemojte oklijevati, kontaktirajte nas vać danas!

 

Coaching


Naše usluge coachinga specijalizirane su za prodajno osoblje. Coaching radimo na "terenu", u pravom prirodnom okruženju prodavača.

Način rada:

pratimo i "snimamo" prodavača kroz sve faze prodaje, od pripreme do analize. Zajedno s prodavačem odlazimo kupcu, novom, starom i/ili potencijalnom. Snimanje pojedinaca kroz sve faze prodaje dobije se potpuna informacija gdje je največi prostor za napredovanje. Zajedno s prodavačem (ili timom) koji se coacha pronalazimo jake i slabe strane prodajnog pristupa i razvijamo plan rasta.

Učinkovitost ovakvog ulaganja u razvoj ljudi, također je provjereno.

PriceWaterhouseCoopers i Međunarodna federacija trenera proveli su istraživanje  i dokazali su da tvrtke koje angažiraju coacha ostvare prosječno 700% povrata ulaganja.

 

Edukacija

Edukacija

Nije produktivno raditi sam

Edukacija

Edukacija

Ostati pozitivan i zdrav

Edukacija

Edukacija

Jesam li ja to dobro objasnio?

Edukacija

Edukacija

Otključajte vrata uspjeha

Edukacija

Edukacija

Što pokreće ljude

profortis logo transparent

P(R)OGLEDAJTE OČIMA PROFORTISA

Ne poznajemo granice i nerješene  situacije. Sposobni smo u svakom trenutku pronaći za Vas najpovoljnije rješenje ...

Newsletter

Slažem se sa Uvjeti privatnosti