Mogućnosti koje nam se nude u strukturnim fondovima postale su predmetom znatiželje mnogih organizacija u Hrvatskoj i gotovo su dovedene na razinu mita.

Svi znamo da nas čeka velik novac, ali je pitanje zna li netko što je potrebno učiniti i o kakvim se točno projektima radi. U nedostatku službenih informacija, mudro je konzultirati dobru praksu certificiranih stručnjaka educiranih za izradu EU projekata.

Strukturni fondovi traže postepeno i strateško promišljanje projekata koji moraju biti utemeljeni na stvarnim potrebama zajednice, dokumentirani strategijama razvoja i sufinancirani od strane onoga tko ih provodi, stoga je jasno da je za njihovu provedbu potrebno imati kvalitetne ljude, javne politike i novac.

Oni koji to nemaju, mogu i dalje sanjati o projektima vrijednosti pola milijarde eura koji neće doći ni do faze izrade pred-studije izvodljivosti, ali će o njima pričati kao da će sutra krenuti s provedbom.

Zato ne morate čekati da vas nadležno ministarstvo pozove da sastavite svoju listu želja, nego već sutra možete početi s ozbiljnim i postepenim planiranjem koje će vam osigurati dugoročnu financijsku stabilnost iz reda europskog novca.

 

Prijava za edukaciju---------------------------------------------------------
Cjenik edukacija
---------------------------------------------------------
4 satni treninzi: 600,00 kn
8 satni treninzi: 1.000,00 kn

Posjet 2 i više edukacija: popust 10%
2 ili više osoba iz jedne firme: popust 10%

Cijene su iskazane bez PDV-a
---------------------------------------------------------

Naziv tvrtke

OIB
Invalid Input

Ime i prezime(*)
Molimo unesite ime i prezime

Radno mjesto
Invalid Input

Email(*)
Molimo unesite valjanu email adresu

Edukacija(*)

Invalid Input

Poruka
Invalid Input

Invalid Input

Prihvaćam(*)
Molimo prihvatite uvjete

Ispunjavanjem ove forme suglasan sam da se moji podaci koriste isključivo za potrebe društva PROFORTIS d.o.o., te da me se obavještava o svim posebnim ponudama putem email-a.

profortis logo transparent

P(R)OGLEDAJTE OČIMA PROFORTISA

Ne poznajemo granice i nerješene  situacije. Sposobni smo u svakom trenutku pronaći za Vas najpovoljnije rješenje ...

Newsletter

Slažem se sa Uvjeti privatnosti